tehoa tuotantoon


1997 perustettu IT-Line Oy on asiakkaidensa tuotannon ja sisäisen logistiikan kehittämisratkaisuihin keskittyvä yritys. Tuotteemme ja palvelumme ovat suunnattu asiakasyritystemme toiminnan tehokkuuden kasvattamiseen. Suoraselkäisyys, sitoutuminen, tuloksellisuus, laatu ja ammattimaisuus ovat arvojamme, jotka leimaavat tekemistämme ja takaavat asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Paperiteollisuuden mekaaninen asennus ja asennusvalvonta on yksi tukijaloistamme. Teemme myös kunnossapitoa, laitesiirtoja, lay-out muutoksia, mekaanista- ja sähköasennusta sekä koneiden ja laitteiden siirtopakkauksia.

meidän palvelumme


Tehostuspalvelut

Lean-filosofia on kulmakivi tehokkuuden parantamisessa. Palveluihimme kuuluvat asiakkaidemme tuotannon nykytilan analysointi, parannusehdotukset, suunnittelu ja toteutus, sekä haluttaessa myös tuotannon laitteiston toimitus.

Suunnittelu & 3D-Mallinnus

Laadukkailla ohjelmistoilla ja osaamisalueillamme toteutamme tehokkaasti rakenne- ja layout-suunnittelua 3D-maailmassa. Tarjontaamme kuuluvat myös esim. tuotantotilasta 3D-työkaluilla tehdyt videot.

Sopimusvalmistus

Tarvitseeko yrityksenne apua kokoonpanon toteuttamiseen? Hoidamme sopimuksesta tuotteidenne valmistuksen, testauksen, varastoinnin sekä lähetystoiminnan. Voimme toteuttaa kanssanne tuotteenne koko tuotannon tai vaikka vain osan siitä.

IT-Line Service

Yrityksen perinteikkäänä toimialana toteutamme asennuksia ja asennusvalvontaa erilaisiin teollisuuden asennuskohteisiin. Erityisosaamistamme ovat mekaaniset asennukset, laitesiirrot, laitteistojen modernisointi sekä laitteistojen huolto ja kunnossapito.

meidän tuotteemme


KOKOONPANOLINJASTOT

PAKKAUSTYÖPISTEET

ERGONOMISET NOSTIMET

KULJETTIMET

TESTAUSLAITTEET

LISÄVARUSTEET

BEEWATEC LIITIN- JA PUTKIJÄRJESTELMÄT

PIENKOKOONPANOSOLUT JA TYÖPISTEET

SISÄLOGISTIIKAN LAITERATKAISUT